?

Log in

No account? Create an account
 
 
28 November 2005 @ 12:54 pm
argh...question for the collective brain.  
My Windows Media player has suddenly started playing everything very slooooowly. I went to look at play speed settings (under enhancements), but it's set at normal, and when I speed up, the sound quality just decreases. Does anyone know what this might be caused by & how to fix it?
 
 
 
Roquelaureroquelaure on November 28th, 2005 09:05 pm (UTC)
*looks at icon*

What... is that?

*prepared to run away screaming*
Anna S.eliade on November 28th, 2005 10:24 pm (UTC)
Tasmanian devil. ;)
"She Who Procrastinates"logovo on November 28th, 2005 09:07 pm (UTC)
Did you install an update?
I had a similar problem because of an update months ago. It might work to just restart your computer, which I know sounds simple but I remember doing a bunch of things before that ocurred to me.
Anna S.eliade on November 28th, 2005 09:08 pm (UTC)
I tried to install an update, but didn't have admin perms on my work computer so it didn't finish. Grrr. It's been restarted since then though. I guess I'll file a tech ticket. Thanks!
Anna S.: polarbeareliade on November 29th, 2005 01:21 am (UTC)
This helped me fix things, by the way, and since my headphones are the only thing keeping me tethered to sanity in the workplace--THANK YOU! *g*
"She Who Procrastinates"logovo on November 29th, 2005 01:37 am (UTC)
*puts on Sheppard voice*
Cool!
abbyleeabbylee on November 28th, 2005 10:30 pm (UTC)
Silly Anna. Use vlc instead.

That is, if you're having video problems. Are you talking about audio?
Anna S.: harry-pottereliade on November 28th, 2005 11:15 pm (UTC)
It was audio, but after wrestling it, it's okay now. :) Thanks!
fish_23 on November 29th, 2005 02:03 am (UTC)
Does anyone know what this might be caused by & how to fix it?

Sounds like demon posession. You might want to ring a priest.